Hvem er vi - ACOS AS
 
 

Hvem er vi

Hvem er vi

ACOS er et gründerfirma som startet i et lite uthus i 1997. Det ble grunnlagt av Conrad Hansen og Erik Ree, som fremdeles er aktive i selskapet. Med stor tro på hva de kunne få til i fellesskap tok de fatt på arbeidet med å bygge en innovativ, langsiktig og fremtidsrettet bedrift. Firmaet er i dag fortsatt eid av de ansatte. 

ACOS utvikler og implementerer programvare for offentlig og privat sektor. Vi har siden oppstarten hatt en jevn vekst, og er i dag en av Norges ledende IT-leverandører. 

Våre kunder

Vi har tro på at de beste løsningene utvikles i dialog med våre kunder. Fremfor å outsource arbeidsplasser til andre land har ACOS satset på å bygge opp et stort kompetansemiljø i Norge. Dette bidrar til at våre utviklere, supportkonsulenter, testere, markedsavdelingen og fagkonsulenter kan jobbe tett sammen med både hverandre og kundene.

Over 500 virksomheter benytter en eller flere av våre løsninger, deriblant en stor andel av Norges kommuner og departement, en rekke tilsyn og direktorater, i tillegg til flere private organisasjoner.

Les mer om noen av de spennende prosjektene vi har deltatt i sammen med våre kunder.

"Som kunde hos oss vil du du møte jordnære og faglig dyktige ansatte som kan hjelpe deg i ditt digitaliseringsarbeid. Vårt mål er å levere kvalitet gjennom engasjement." 

— Bent-Inge Storheim, daglig leder