Hvem er ACOS? - ACOS AS

Hvem er ACOS?

Hvem er ACOS?

Det forteller vi deg gjerne.

Tiden spoles tilbake til året 1997, hvor ACOS ble startet i et lite uthus av gründerne Conrad Hansen og Erik Ree. Med stor tro på hva de kunne få til i fellesskap tok de fatt på arbeidet med å bygge en innovativ, langsiktig og fremtidsrettet bedrift.

I dag er vi over 170 ansatte, og er en av Norges ledende IT-leverandører. Du finner hovedkontoret vårt på Straume like utenfor Bergen, og avdelingskontoret vårt sentralt på Bjørvika i Oslo.

Som et av landets ledende IT-selskaper brukes våre løsninger av de fleste norske kommuner og departement, samt en rekke tilsyn og direktorater, i tillegg til flere private organisasjoner. Du kan være trygg på at vi arbeider innovativt for å bevare Conrads mål om å forenkle og effektivisere brukerens arbeidshverdag. Løsningene våre kan benyttes hver for seg eller knyttes sammen til et unikt totalkonsept.

Vi leverer samfunnsnyttige produkter

Hva betyr det? Jo, at våre kunder er avhengig av våre løsninger og de tjenestene vi tilbyr for å kunne utføre sin jobb. Vi leverer følgende løsninger:

  • Nettside og intranett 
    Med ACOS CMS kan vi levere nettsider, intranett og Min side løsning. 
  • Sak- og arkivsystem
    ACOS WebSak gir deg komplett informasjonsbehandling med fullelektronisk arkiv, saksbehandling og digital samhandling.
  • Skjema og arbeidsflyt
    ACOS Interact er en skjemabygger hvor du enkelt kan bygge og vedlikeholde skjema.

En samarbeidspartner for kunden

Målet vårt har vært å bygge opp et stort utviklings- og fagmiljø i Norge, og vi har stor tro på at den beste programvaren utvikles i tett dialog med brukerne av løsningen. For å klare dette er nærhet til kunder og gode møteplasser viktig. Vi har derfor gått motstrøms mot andre firma som outsourcer morgendagens arbeidsplasser til andre land og satser heller på å bygge opp et stort kompetansemiljø her i Norge. Her jobber både utviklere, supportkonsulenter, testere, markedsavdelingen og fagkonsulenter tett sammen med både hverandre og kundene.

Visste du at over 500 virksomheter benytter en eller flere av våre løsninger?

Deriblant 260 kommuner, 14 av 15 departement, en rekke tilsyn og direktorater, samt flere private organisasjoner.

Det å få lede dyktige og innovative ansatte som hele tiden vil at vi skal forbedre oss gjør meg stolt. Selv om vi er et norsk gründerselskap som har klart kunsten å vokse 25 år på rad, har vi ingen kultur for å være fornøyd med der vi står.

Det ligger en latent drive i hele firma etter hva vi kan gjøre bedre og enklere. Det at vi har denne tørsten etter å forbedre oss gjør meg veldig stolt, og gir en enorm energi og motivasjon mot alt vi skal få til fremover. 

Bent-Inge Storheim, daglig leder i ACOS