Vi tror du vil trives hos oss fordi ...

For å være ærlig finnes det veldig mange gode grunner, men la oss ta en titt på vår "Topp 10"-liste 📋

1. Din arbeidshverdag – du bestemmer

Det er viktig at du trives på jobb, og da må du jobbe med det du synes er spennende. Vi har mange prosjekter, tjenester og produktteam du kan bidra inn i, så her får du mulighet til å fokusere på det du liker best. Du får også bryne deg på nye utfordringer hver dag, for vi har alltid innovasjon i fokus.

2. Fast kontorplass i toppmoderne lokaler

På Straume i Bergen, eller på Barcode i Oslo. Dermed har du alltid kollegaene dine i umiddelbar nærhet for hyggelige samtaler, kunnskapsdeling, felles lunsj i kantina og intense kamper i dart og foosball.

Men vi skjønner om du har blitt veldig glad i kontorstolen hjemme – så du kan helt fint kombinere slik at arbeidshverdagen passer best til din livsstil. 

3. Din personlige heiagjeng – bestående av gode venner

Hos oss er vi et lag og hverandres største støttespillere. We ride together, and die together, for å si det sånn. Dessuten liker vi å være sammen, både på og utenfor kontoret. Så forbered deg på invitasjon til sosiale aktiviteter som padel, fjellturer og andre festligheter. 

 

Bilde av ansatte - Klikk for stort bilde


 

4. Driv samfunnet framover og ta del i digitaliseringen av Norge 

Løsningene vi tilbyr er virksomhetskritiske, og våre kunder er helt avhengige av disse produktene og tjenestene for å kunne få utført sin jobb. Med kunder fra store og viktige organisasjoner i departementer, direktorater, kommuner og private virksomheter, er vi med å støtte oppunder viktige samfunnsstrukturer i Norge. 

Produktene du er med å utvikle påvirker samfunnet som vi alle er en del av. Ditt arbeid gjør at naboen din kan søke om støtte til bedriften sin, søsteren din kan søke om barnehageplass via kommunens nettsider og foreldrene dine kan følge byggesaksbehandlingen for den nye hytta via Min side. Det er kult!

Når du jobber i ACOS, jobber du tett på den store digitaliseringsjobben som offentlig sektor nå gjør. 

5. Påvirk hvilken teknologi du bruker

Er du opptatt av ny og spennende teknologi? Det er vi også! For tiden bruker vi blant annet .net, C#, Angular og React, og drifter løsningene våre i Azure. Men trendene forandrer seg fort, og når bedre og mer spennende teknologi dukker opp, står vi selvfølgelig klare for å teste det ut sammen med deg.

6. Tryggheten med fast lønn

Det er en god trygghet å vite hvor mye som kommer inn på konto hver måned. Hos oss får du fast lønn hele året. Ventelønn og provisjon på fakturerte timer hører ikke hjemme hos oss. ACOS har heller ikke individuelle bonusordninger, her jobber vi som et team og alle får en del av kaken.

I tillegg til en forutsigbar lønn får du også en rekke ansattgoder. Ta med familien på firmahytta, tren ved ditt lokale treningssenter, del tankene dine med en online psykolog og få behandlet den vonde skuldra raskt. 

 

Bilde av ansatte - Klikk for stort bilde

 

7. Fokus på kompetanseheving i et sterkt faglig miljø

Du blir aldri ferdig utlært, er det ikke det man sier? Da er det fint at det hvert år settes av midler som du kan bruke til kompetanseutvikling. Så om du vil delta på et kurs eller en konferanse, ta en sertifisering eller teste et nytt program, har vi ryggen din.

Hos oss får du bli en del av et sterkt faglig miljø som jobber sammen på tvers av oppgaver. 

8. Jevn kjønnsfordeling

Over 40% av dine kolleger er kvinner. Det tror vi er bra for miljøet - og for business. For tiden står ikke stille, og det gjør ikke vi heller. 

9. Bli en del av et jordnært firma som tenker langsiktig

Hos oss kan du være trygg på at vi drives økonomisk forsvarlig og tenker langsiktig. De fleste ansatte som har vært med fra starten, jobber fortsatt hos oss. Det er faktisk over 65 ansatte som har jobbet her i 10 år eller mer. Med andre ord: folk trives! 

10. Et lokalt fagmiljø

Det er kort vei til beslutninger og vi tar selv ansvar for vår egen arbeidsplass. I tillegg befinner hele vårt utviklingsmiljø seg i Norge. Vi vet nemlig hvor viktig det er for utviklere, konsulenter og ikke minst kunder å kunne ha et sterkt fagmiljø lokalt. 

ACOS er en gründerbedrift som har vokst til å bli noe større, men som fremdeles har gründerdriven i seg.

 

 

Så, hva venter du på?

Sjekk ut våre ledige stillinger