Ingen kaffe, ingen kode … eller?

 

En utvikler i ACOS drikker i snitt 3,7 kopper kaffe om dagen.

 

 

Et snitt på 3,7 er kanskje ikke så overraskende. Det som er mer forbløffende er den store spennvidden i svarene. I ACOS lever noen utviklere etter mottoet “ingen kaffe, ingen kode” og trenger opptil 10 (!) kopper svart gull om dagen. I motsetning til andre som foretrekker luft og kjærlighet - også kjent som kullsyrevann og kakao. 

Det beste med å være utvikler i ACOS er likevel ikke kaffemaskinen (se våre topp 10 grunner under). Her får du utvikle løsninger som brukes av mange hundre tusen - hver eneste dag! 

Høres dette spennende ut? Bli vår nye kollega!

 

 

Her får du vår "Topp 10"-liste med grunner til hvorfor vi tror du vil trives hos oss

 

Bare så det er sagt …

Du må ikke kunne absolutt alt, det kan ikke vi heller. Har du relevant utdannelse og erfaring – let us know! Det viktigste er ikke om utvikler-tittelen din begynner i front, back eller i en annen ende. Det er bedre å vise i praksis hva du liker, og ikke minst være sulten på å lære mer. For det viktigste er ikke hva du kan når du begynner, her får du alltid muligheten til å lære og prøve noe nytt.

Det er nettopp dette som gjør at så mange av oss jobber her år etter år. Det, i tillegg til det knakende gode arbeidsmiljøet. Bare snakk med noen av oss som jobber her.
 

Høres dette spennende ut?

Vi håper det! Men gi oss gjerne muligheten til å fortelle deg enda litt mer. Så hiv deg rundt og ta kontakt med Camilla for en prat 😊


La oss sjekke om vi
er en god match!


- Camilla, HR og organisasjonsutvikling
📧 camilla@acos.no

Du kan sjekke ut alle våre ledige stillinger her!


Litt bonusinfo om ACOS:
 

Hos oss blir du en del av et stort utviklingsmiljø – og et norsk gründerselskap som har vokst siden oppstart, turt å utfordre gigantene og vinner over de store konsernene. Men selv om firmaet vårt har vokst seg stort, så er vi ikke større enn at du og dine bidrag betyr mye for oss.

Våre produkter digitaliserer Norge, og er viktige for både små og store selskaper, samt for innbyggere over hele landet. Ja, faktisk så er det mange hundre tusen brukere som benytter løsningene som du er med å utvikle.

Kundene våre vil ha alt vi lager levert i skyen. De vil også at løsningene henger sammen med andre løsninger og nasjonale fellesløsninger. Derfor er ikke våre produkter en egen øy, men del av et stort økosystem. Når vi nå får dette til å fungere sammen, kan vi se resultatet tydelig: Brukerne av våre løsninger er blant de som er kommet lengst i verden med å effektivisere og forenkle hverdagen.