Vil du jobbe som utvikler i et av Norges største programvareselskap? - ACOS AS
 
 

Utvikler i ACOS

Vil du jobbe som utvikler i et av Norges største programvareselskap?

Da har du kommet til riktig sted!

Dersom du i tillegg kan kjenne deg igjen i punktene på sjekklista under, ja – da har du funnet drømmejobben!

 • Du liker å bryne deg på komplekse oppgaver
 • Du er en god teamspiller og inspireres av å jobbe sammen med dyktige og ivrige kollegaer
 • Du ønsker å påvirke, og motiveres av at dine innspill og meninger blir hørt og tatt på alvor
 • Det virker spennende å delta i faglige forum, nasjonale prosjekter og få tid til å teste ut ny teknologi
 • Du vil være med å forme fremtidens løsninger, deriblant programvare som kan leveres i skyen
 • Du har konkurranseinstinkt og vil lage de beste produktene med WOW-faktor, fordi …
 • … du ønsker å bidra til utviklingen av de mest brukervennlige og innovative løsningene på markedet – som gjør at vi vinner store og viktige anskaffelser foran konkurrentene
 • Du motiveres av å lage programvare som blir brukt av mange hundre tusen brukere hver eneste dag

Ja, du leste riktig. Mange hundre tusen brukere benytter løsningene som du er med å utvikle. Våre produkter digitaliserer Norge, og er viktige for både små og store selskaper, samt for innbyggere over hele landet. Hos oss får du lage løsninger som gjør at naboen din kan søke om koronastøtte til bedriften sin, søsteren din kan søke om barnehageplass via kommunens nettsider og foreldrene dine kan følge byggesaksbehandlingen for den nye hytta via MinSide. Løsningen ivaretar også sporbarhet og sikkerhet. Og der kundene våre før var opptatt av dokumenter er vi opptatt av hvilken informasjon vi trenger for å få behandlet saken raskest mulig. Da kan vi også by på kunstig intelligens (AI) i våre løsninger.

Kundene våre vil ha alt vi lager levert i skyen. De vil også at løsningene henger sammen med andre løsninger og nasjonale fellesløsninger. Derfor er ikke våre produkter en egen øy, men del av et stort økosystem. Når vi nå får dette til å fungere sammen, kan vi se resultatet tydelig: Brukerne av våre løsninger er blant de som er kommet lengst i verden med å effektivisere og forenkle hverdagen.

 

Hva ønsker DU å jobbe med?

Som et av de største utviklermiljøene på Vestlandet driver vi med så mye spennende at vi er helt sikre på at vi har noe som treffer deg.

Derfor er vi mest opptatt av å høre hva du liker, og hva du vil lære mer om. Vi ønsker at du får utfordre og utvikle deg, samt bruke hele deg. Ikke bare gjennom økte ferdigheter og stadig nye oppgaver, men også via kurs og sertifiseringer.

Liker du å jobbe frontend? Da kan du få lage løsninger som skaper gode brukeropplevelser med fokus på interaksjonsdesign og universell utforming. Ta en titt på stillingsannonsen for å lese mer.

Er du mer en backend-patriot? Da vil du like å få lage nye løsninger og forbedre de eksisterende, sammen med dine kollegaer. Ta en titt i stillingsannonsen for å lese mer om hvordan vi jobber med alt det nye og kule som finnes av teknologi.

Eller sier du helst «ja, takk – begge deler»? Som fullstack-utvikler vil du virkelig få mulighet til å bevege deg i alle lag av koden hos oss. Koden består blant annet av Angular og JavaScript med React. Du vil også utføre code reviews og jobbe aktivt med forbedringer av arkitektur og kodebase. Dette gjør du i tett samarbeid med andre utviklere, designere, arkitekter, testere og produkteiere.

Trives du med ansvar? Ja, da kan du også få lede og styre utviklingsteam i rollen som tech lead.

Liker du best å jobbe med store databaser? Da har vi også en stilling for deg. Eller er UX det du brenner for? Det gjør vi og våre kunder også. Kanskje er du en person som elsker når alt fungerer som det skal?  Da må du se stillingen som test- og kvalitetskonsulent.

Men faktisk, så… er vi ikke så opptatt av om tittelen din begynner i front, back eller i en annen ende. Det er bedre å vise i praksis hva du liker, og ikke minst være sulten på å lære mer. For det viktigste er ikke hva du kan når du begynner, for hos oss får du alltid muligheten til å lære og prøve noe nytt med utgangspunkt i det DU synes er spennende. Det er nettopp dette som gjør at så mange av oss jobber her år etter år. Det, i tillegg til det knakende gode arbeidsmiljøet, selvfølgelig. Bare snakk med noen av oss som jobber her.

  
Hva kan vi tilby deg?

Det er et stort steg å begynne i ny jobb, men noen gode argumenter kan gjøre jobbskiftet litt enklere. Som for eksempel punktene under, som kan forsikre deg om at du får:

 

 • en superinteressant jobb
  Fordi mulighetene er mange og oppgavene spennende, varierte og tilpasset deg

 • stor innvirkning på eget arbeid og bruk av tid
  Fordi vi har flere ulike produktteam som du kan bidra inn i, ut ifra dine interesser og ønsker

 • muligheten til å påvirke samfunnet vi alle er en del av
  Fordi våre løsninger utgjør en forskjell
 • muligheten til å jobbe med store og kjente kundenavn
  Fordi vi har en spennende og variert kundeportefølje som blant annet inkluderer Politiet, NAV, Finanstilsynet, Fiskeridirektoratet, en rekke departementer og direktorater, og Norges største arbeidsgiver – Oslo kommune
 • nye utfordringer hver dag
  Fordi kundene våre forventer mye av oss – både på innovasjon, funksjonalitet, brukervennlighet og integrasjoner
 • et unikt arbeidsmiljø
  Fordi vi ryktes å være en gjeng med flotte folk som er lett å like
 • topp moderne lokaler (både på Straume og snart i Barcode i Oslo)…
  Fordi vi liker å ha det fint rundt oss og samles for en prat ved kaffemaskinen
 • … og fleksibiliteten med hjemmekontor
  Fordi det er godt å kunne kombinere om du vil
 • en rekke ansattgoder som firmahytte, treningstilskudd og mye mer
  Fordi du fortjener det!
 • invitasjon til å bli med på sosiale aktiviteter som gaming, fjellturer, firmafester osv.
  Fordi det er gøy å gjøre ting sammen
 • konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  Fordi det skulle jo bare mangle med så mange flinke folk vi har
 • muligheten til å eie en del av din arbeidsplass
  Fordi vi i stor grad er eid av oss ansatte – så vi bestemmer selv kursen og hvor vi skal gå
 • en arbeidsplass hvor over 40% av de ansatte er kvinner
  Fordi tiden står ikke stille – og det gjør ikke vi heller

Er dette noe som trigger deg?

Vi håper det.

For nå har du muligheten til å bli en del av det store utviklingsmiljøet vårt her i ACOS – og ta del i et norsk gründerselskap som siden oppstarten har vokst, turt å utfordre gigantene og som vinner over de store konsernene. Dette skal vi fortsette å gjøre – kanskje med deg på laget? For selv om firmaet vårt er stort og profesjonelt, så er vi ikke større enn at du og dine bidrag har stor betydning.

Men å ta en prat med oss er selvfølgelig helt uforpliktende. Ja, det er til og med lov å snu i døra. Men vi håper du vil gi oss en sjanse til å fortelle deg mer om de fantastiske mulighetene du kan få her.

Ja, vi tør faktisk påstå at du garantert vil trives hos oss – så grip muligheten uansett om du er en fersk utvikler eller en erfaren traver.

Har du allerede bestemt deg for å søke hos oss?
Så flott! Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å tilbringe kvelden på enn å søke på stillingene som ligger ute og venter på deg.

 

 

La oss sjekke om vi
er en god match!

Send din kontaktinfo 
til Veronica

 

Psssst! Visste du at vi også søker etter flere sky-teknikere (CloudEngineers)?
I videoen under kan du bli bedre kjent med Morten som jobber med skydrift på driftssenteret, eller sjekk ut stillingsannonsen!