Hva får ditt konsulent-hjerte til å banke ekstra fort? - ACOS AS
 
 

Hva får ditt konsulent-hjerte til å banke ekstra fort?

Hva får ditt konsulent-hjerte til å banke ekstra fort?

Er det når du får spennende arbeidsoppgaver som både utfordrer, utvikler og engasjerer deg? 

Eller når din erfaring, kunnskap og kompetanse kan brukes til å hjelpe, rådgi og påvirke kunder i en rekke ulike bransjer? Alt fra små frivillige organisasjoner, til store kommunekunder som Oslo - og offentlige organer som Politiet og NAV. Kunder som er avhengig av produktene du leverer for å få gjort jobben sin. Produkter som hundretusenvis av mennesker bruker hver eneste dag, deriblant søsteren din når hun søker barnehageplass via kommunens nettsider og foreldrene dine når de følger byggesaksbehandlingen for den nye hytta via MinSide.

Kanskje er det en gøy arbeidshverdag med ivrige, hjelpsomme kollegaer som jobber side om side mot samme mål, som varmer konsulent-hjertet mest? 

Da er vi glade for å fortelle deg at drømmejobben din finnes hos oss
 
Vi er på utkikk etter både tekniske konsulenter, konsulenter innen Azure-drift, kundekonsulenter og prosjektleder – ja, rett og slett skikkelig hyggelige og dyktige folk som har hjerte for faget sitt. Høres det ut som deg? 

Da er det bare én ting å gjøre. Søke på drømmejobben. Og lese ferdig denne artikkelen, selvfølgelig. I valgfri rekkefølge.

   

Er du en Mary Poppins eller en MacGyver? 

Eller kanskje litt både og? 

En konsulent kan være så mangt, og derfor er vi mest opptatt av å bli kjent med deg og hva du liker å jobbe med. For hos oss får du påvirke din egen arbeidsdag, og det er dine interesser som styrer hvilke arbeidsoppgaver du får. Som et av de største programvareselskapene på Vestlandet, driver vi med så mye spennende at vi er helt sikre på at vi har noe som treffer deg. 

Er du litt som Mary Poppins, kanskje? En menneskekjenner som trives blant folk og som samtidig har orden i sysakene? Da er kanskje en stilling som prosjektleder, fagkonsulent eller rådgiver perfekt for deg. Da får du jobbe direkte i kundeprosjekter og med fagområdene vi leverer produkter innenfor. Dersom du ønsker å jobbe på Straume-kontoret kan det være lurt å gjøre som Mary Poppins; å eie en paraply. Men det er ikke et krav - bare en vennlig anbefaling. 

Eller er du en problemløsende MacGyver med tekniske ferdigheter og evnen til å løse komplekse arbeidsoppgaver? Da tror vi du vil trives som driftstekniker i vårt skysenter hvor du får jobbe med Azure, eller som teknisk konsulent i implementerings- og oppgraderingsprosjekter – om ikke du heller vil løse små og store problemer for kundene gjennom vårt kundesenter. 

Men som sagt: Vi er mest opptatt av DEG. Er du en dyktig konsulent med hjerte for kundene, så blir du raskt en helt hos oss. Det er nemlig våre mange konsulenter som sørger for at vi får produktene ut slik at kundenes lykkes. 

Det viktigste for oss er ikke om du er en erfaren traver eller en rykende fersk konsulent. Vi bryr oss om ditt engasjement og ønske om å lære. For her får du alltid muligheten til å prøve noe nytt med utgangspunkt i det DU synes er spennende. Det er nettopp dette som gjør at så mange av oss jobber her år etter år. Det, i tillegg til det knakende gode arbeidsmiljøet, selvfølgelig. Bare snakk med noen av oss som jobber her

 

Hva kan vi tilby deg?

Det er et stort steg å begynne i ny jobb, men noen gode argumenter kan gjøre jobbskiftet litt enklere. Som for eksempel punktene under, som kan forsikre deg om at du får:

 

 • en superinteressant jobb
  Fordi mulighetene er mange og oppgavene spennende, varierte og tilpasset deg

 • stor innvirkning på eget arbeid og bruk av tid
  Fordi vi har flere ulike produktteam som du kan bidra inn i, ut ifra dine interesser og ønsker

 • muligheten til å påvirke samfunnet vi alle er en del av
  Fordi våre løsninger utgjør en forskjell
 • muligheten til å jobbe med store og kjente kundenavn
  Fordi vi har en spennende og variert kundeportefølje som blant annet inkluderer Politiet, NAV, Finanstilsynet, Fiskeridirektoratet, en rekke departementer og direktorater, og Norges største arbeidsgiver – Oslo kommune
 • nye utfordringer hver dag
  Fordi kundene våre forventer mye av oss – både på innovasjon, funksjonalitet, brukervennlighet og integrasjoner
 • et unikt arbeidsmiljø
  Fordi vi ryktes å være en gjeng med flotte folk som er lett å like
 • topp moderne lokaler (både på Straume og snart i Barcode i Oslo)…
  Fordi vi liker å ha det fint rundt oss og samles for en prat ved kaffemaskinen
 • … og fleksibiliteten med hjemmekontor
  Fordi det er godt å kunne kombinere om du vil
 • en rekke ansattgoder som firmahytte, treningstilskudd og mye mer
  Fordi du fortjener det!
 • invitasjon til å bli med på sosiale aktiviteter som gaming, fjellturer, firmafester osv.
  Fordi det er gøy å gjøre ting sammen
 • konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
  Fordi det skulle jo bare mangle med så mange flinke folk vi har
 • muligheten til å eie en del av din arbeidsplass
  Fordi vi i stor grad er eid av oss ansatte – så vi bestemmer selv kursen og hvor vi skal gå
 • en arbeidsplass hvor over 40% av de ansatte er kvinner
  Fordi tiden står ikke stille – og det gjør ikke vi heller

Fortell oss om deg selv! 

Vi håper du vil bli en del av et norsk gründerselskap som siden oppstarten har vokst, turt å utfordre gigantene og som vinner over de store konsernene. Og selv om firmaet vårt er stort og profesjonelt, så er vi ikke større enn at du og dine bidrag har stor betydning. 
 
Vi vil gjerne høre fra deg for å se om vi er en god match! 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å ta en prat med oss. Ja, det er til og med lov å snu i døra. Men vi håper du vil gi oss en sjanse til å fortelle deg mer om de fantastiske mulighetene du kan få her. 

Tenk, kanskje er det nettopp en søknad på en av våre stillinger som får ditt konsulent-hjerte til å banke ekstra fort? Vi oppfordrer deg til å finne det ut! 😊 

Så nok om oss – hvem er du? 

 


La oss sjekke om vi
er en god match!

Send din kontaktinfo 
til Tina

 

I videoen under kan du bli bedre kjent med Eirik som jobber som prosjektleder i ACOS.