Hva får ditt konsulenthjerte til å banke ekstra fort?

Kanskje det er når du får spennende arbeidsoppgaver som både utfordrer, utvikler og engasjerer deg? Eller når din erfaring, kunnskap og kompetanse kan brukes til å hjelpe, rådgi og påvirke kunder i en rekke ulike bransjer?

Hos oss har du muligheten til å jobbe med alt fra små frivillige organisasjoner, til store kunder som Oslo kommune, Politiet og NAV. Disse kundene er avhengig av produktene du leverer for å få gjort jobben sin - det er produkter som hundretusenvis av mennesker bruker hver eneste dag. Deriblant søsteren din når hun søker barnehageplass via kommunens nettsider, og foreldrene dine når de følger byggesaksbehandlingen for den nye hytta via Min side.

Eller kanskje det er en gøy arbeidshverdag med ivrige, hjelpsomme kollegaer som jobber side om side mot samme mål, som virkelig skal til for å varme ditt konsulenthjerte? Da er vi glade for å fortelle deg dette: drømmejobben din finnes hos oss! 
 
Hos oss jobber det både tekniske konsulenter, konsulenter innen Azure-drift, kundekonsulenter og prosjektledere – ja, rett og slett skikkelig hyggelige og dyktige folk som har hjerte for faget sitt. Kunne det ha vært deg? 

Da er det bare én ting å gjøre: Søke på drømmejobben
Og lese ferdig denne artikkelen, selvfølgelig. I helt valgfri rekkefølge.

 

To personer sitter i sofa og se på mobil - Klikk for stort bilde

Er du en Mary Poppins eller en MacGyver

Eller kanskje litt både òg? 

En konsulent kan være så mangt, og derfor er vi mest opptatt av å bli kjent med deg og hva du liker å jobbe med. For hos oss får du påvirke din egen arbeidsdag, og det er dine interesser som styrer hvilke arbeidsoppgaver du får. Som et av de største programvareselskapene på Vestlandet, driver vi med så mye spennende at vi er helt sikre på at vi har noe som treffer deg. 

Er du litt som Mary Poppins? En menneskekjenner som trives blant folk og som samtidig har orden i sysakene? Da er kanskje en stilling som prosjektleder, fagkonsulent eller rådgiver perfekt for deg. Da får du jobbe direkte i kundeprosjekter og med fagområdene vi leverer produkter innenfor. Dersom du ønsker å jobbe på Straume-kontoret kan det være lurt å gjøre som Mary Poppins; å eie en paraply. Men det er ikke et krav - bare en vennlig anbefaling. 

Eller er du en problemløsende MacGyver med tekniske ferdigheter og evnen til å løse komplekse arbeidsoppgaver? Da tror vi du vil trives som driftstekniker i vårt skysenter hvor du får jobbe med Azure, eller som teknisk konsulent i implementerings- og oppgraderingsprosjekter – om ikke du heller vil løse små og store problemer for kundene gjennom vårt kundesenter. 

Men som sagt: Vi er mest opptatt av DEG. Er du en dyktig konsulent med hjerte for kundene, så blir du raskt en helt hos oss. Det er nemlig våre mange konsulenter som sørger for at vi får produktene ut slik at kundenes lykkes. 

Det viktigste for oss er ikke om du er en erfaren traver eller en rykende fersk konsulent. Vi bryr oss om ditt engasjement og ønske om å lære. For her får du alltid muligheten til å prøve noe nytt med utgangspunkt i det DU synes er spennende. Det er nettopp dette som gjør at så mange av oss jobber her år etter år. Det, i tillegg til det knakende gode arbeidsmiljøet, selvfølgelig. Bare hør med noen av oss som jobber her

 

Hva kan vi tilby deg?

Det er et stort steg å begynne i ny jobb, men det er noen ting som kan gjøre jobbskiftet litt enklere. 

Se hvorfor vi trives så godt i ACOS

 

Men, fortell oss om deg selv! 

Vi håper du vil bli en del av et norsk gründerselskap som siden oppstarten har vokst, turt å utfordre gigantene og som vinner over de store konsernene. Og selv om firmaet vårt er stort og profesjonelt, så er vi ikke større enn at du og dine bidrag har stor betydning. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å ta en prat med oss. 

Tenk, kanskje er det nettopp en søknad på en av våre stillinger som får ditt konsulenthjerte til å banke ekstra fort? Vi oppfordrer deg til å finne det ut! 😊 

Så nok om oss – hvem er du? 

 


 

La oss sjekke om vi
er en god match!


- Camilla, HR og organisasjonsutvikling