Lurer du på hvordan det er å jobbe i ACOS?

Den beste måten å bli kjent med en arbeidsplass, er å høre fra de som jobber der. Sander, Morten, og Eirik viser deg gjerne hvordan de har det på jobb. 

Bli med, da vel!

Utvikler i ACOS - Bli kjent med Sander

 

​DevOps-ansvarlig i ACOS - Bli kjent med Morten

Kundekonsulent i ACOS - Bli kjent med Hanne

 

Prosjektleder i ACOS - Bli kjent med Eirik

Seniorutvikler i ACOS - Bli kjent med Andreas


Hils på flere i ACOS - kanskje dette blir dine nye kollegaer?

 

Jan Ivar som holder en kaffekopp - Klikk for stort bilde

Året er 1999: "Livin' la Vida Loca" av Ricky Martin strømmer ut fra boomboxen, "The Matrix" har premiere på kino, og Jan Ivar har sin første dag i ACOS. Jepp, flere av våre kollegaer har stortrivdes her i over 20 år.

–  I alle disse årene har jeg ikke kjedet meg på jobb en eneste dag. Det virker kanskje som en overdrivelse, men det er faktisk helt sant! Gode kollegaer, en trygg og inkluderende kultur, og kontinuerlig faglig utvikling har vært gjennomgående fra dag én.

- Jan Ivar, Løsningsarkitekt

 

 

Marit som smiler - Klikk for stort bilde


I 18 år har Marit inspirert resten av kontoret med sin brede fagkompetanse, sitt smittende engasjement og gode humør.

–  Det er ikke rart jeg er blid når det er så mange flinke folk rundt meg! Vi har det veldig kjekt sammen, og det er aldri vanskelig å få hjelp dersom man skulle trenge det. Det skaper trygghet og selvtillit til å utvikle seg.

- Marit Vik, Senior test- og kvalitetskonsulent

 


 

Torstein som holder kaffekopp - Klikk for stort bilde

Og flere blide kollegaer finner du i ACOS. Hver eneste dag rusler denne karen innover kontorgangen med et smil rundt munnen.

–  I ACOS er det aldri en kjedelig dag. Her møter jeg så mange kjekke folk både hos kundene og på kontoret. Når jeg på toppen av det får være med å tilby samfunnsnyttige løsninger, blir det ekstra givende. Det er engasjerende å se hvordan hele organisasjonen jobber for å ivareta kundene vi samarbeider med, og hvordan vi lykkes med dette. 

- Torstein, Salgssjef

 

 

Krassi som smiler - Klikk for stort bilde

Krassi stiller seg bak utsagnene til Jan Ivar, Marit og Torstein om det gode arbeidsmiljøet og de kjekke dagene på kontoret.

–  Å møte mine blide kollegaer gir en ekstra energiboost i hverdagen. Det er veldig kjekt å sitte sammen og diskutere hvordan vi på best mulig vis kan hjelpe de som bruker systemene - spesielt når vi ser hvor fornøyde og takknemlige de blir. 

Det kaller vi vinn-vinn!

- Krassimira, Seniorkonsulent