Lurer du på hvordan det er å jobbe i ACOS?

Den beste måten å bli kjent med en arbeidsplass, er å høre fra de som jobber der. Sander, Morten, og Eirik viser deg gjerne hvordan de har det på jobb. 

Bli med, da vel!

Utvikler i ACOS - Bli kjent med Sander

 

​DevOps-ansvarlig i ACOS - Bli kjent med Morten

Prosjektleder i ACOS - Bli kjent med Eirik

Seniorutvikler i ACOS - Bli kjent med Andreas


Hils på flere i ACOS - kanskje dette blir dine nye kollegaer?

 

Jeg har jobbet i ACOS siden 2003, og i dag jobber jeg som utviklingsansvarlig for WebSak. I ACOS har du hver dag mulighet til å påvirke og utforme produktene - det kjennes ut som alle er på samme lag. Om man er daglig leder, supportmedarbeider eller utvikler, så hjelper alle hverandre med stort engasjement. I tillegg er de sosiale samlingene alltid kjekke. Det er mange muligheter til å være med på ulike aktiviteter arrangert av ACOS Sporty eller ACOS Sosial.

- Dan Henning, Utviklingsansvarlig

 

 

 

ACOS er en humørfylt og uformell arbeidsplass som fortsatt har gründerånden intakt. Min rolle som seniorrådgiver er å hjelpe ulike virksomheter med å digitalisere tjenestene de tilbyr til sine innbyggere, kunder eller egne ansatte. ACOS har gitt meg tryggheten på å jobbe ute hos ulike kunder. Læringskurven har vært bratt, men terskelen for å prøve har vært lav og støtten fra mine kolleger stor. Med det i ryggen finner man fort ut at: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert".

Tormod Dag, Seniorrådgiver

 

 

 


Her finner du imøtekommende og hyggelig mennesker som senker terskelen for å spørre om råd eller hjelp. ACOS som arbeidsplass er lærerik, utfordrende, hektisk og spennende. Her har jeg lært mye om test av programvare og fagområdet arkiv og dokumenthåndtering. Jeg lærer mye av å jobbe i team på tvers av fagområder, og vi er flinke til å dele kunnskap med hverandre. Mulighetene for utvikling er mange, så man blir aldri utlært.

- Hege, Senior Test- og kvalitetskonsulent.

 

 

 

Arbeidsoppgavene er varierte og man får utfordret seg faglig. ACOS er en smidig arbeidsgiver og jeg har det veldig fleksibelt, noe som gjør det lettere å kombinere et travelt familieliv med jobb. Vi har klart å beholde det gode og tette arbeidsmiljøet selv om vi har tredoblet antall ansatte siden jeg begynte her for 18 år siden. Vi er en god miks av langtids- og nyansatte,
og det gjør ACOS til en lettbeint og kompetanserik arbeidsplass.

- Tom Erik, Rådgiver med DevOps-ansvar.