Informasjonskapsler (cookies)

Formål

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagrer informasjon om hvordan du bruker en internettside. Informasjonen lagres i den nettleseren du bruker, altså hos deg. ACOS AS bruker informasjonskapsler på våre hjemmesider for å:

  • lære av din adferd, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold
  • tilpasse innholdet, slik at det blir mest mulig relevant for deg
  • gi deg relevant og tilpasset markedsføring på andre nettsteder du besøker.

Du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder, basert på innhold og sider du har besøkt på nettsidene våre. Informasjonskapslene som brukes for å få til det inneholder kun informasjon om hvilke sider du har besøkt på nettstedet vårt, og ikke opplysninger som kan identifisere deg som kunde. Opplysningene vi innhenter i forbindelse med bruk av våre hjemmesider kan i visse tilfeller bli kombinert med informasjon fra ditt øvrige kundeforhold. Benytter du nettsidene våre uten å skru av funksjonen for informasjonskapsler i nettleseren din, aksepterer du ACOS AS sin bruk av informasjonskapsler. Det er dessverre ikke teknisk mulig å logge inn på sidene våre hvis du ikke aksepterer at vi legger informasjonskapsler i nettleseren din.

Slik unngår du informasjonskapsler

Om du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på din datamaskin, må du slå av funksjonen i nettleseren. Vær oppmerksom på at dette vil føre til at du mister funksjonalitet på www.acos.no eller www.support.acos.no og andre nettsteder. Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ønsker å tillate informasjonskapsler, men samtidig følge med på hva vi egentlig lagrer, så finnes det tillegg til nettleseren din som lar deg gjøre det på en forholdsvis enkel måte. Et mye brukt alternativ finner du på www.ghostery.com.

Personvern på www.acos.no

Bruk av analyseverktøy

På www.acos.no registrerer vi følgende informasjon om deg:

  • din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • dine elektroniske spor, for eksempel hvilke sider du besøker.
  • teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Informasjonen om din adferd på våre nettsider bruker vi til disse formålene:

  • analyse personlig tilpassing av nettstedet
  • kundeservice
  • markedsføring

Vi benytter Google Analytics til trafikkanalyse på www.ACOS AS.no og tilhørende nettsteder. Du kan reservere deg mot Google Analytics fra denne siden: Google Analytics

Spørsmål til behandling av personopplysninger

Har du spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte anbudsansvarlig Heine A. Misje på heine@acos.no. På Datatilsynets hjemmesider, www.datatilsynet.no,  kan du lese mer om hvilke krav som stilles for behandling av personopplysninger.