ACOS tar fatt på et nytt og spennende kapittel, nå som en del av Visma-familien

Visma har inngått avtale om å kjøpe alle aksjene i ACOS

ACOS vil fortsette som et selvstendig selskap, med samme navn, organisasjonsnummer, strategi, markedsprofil, produkter, tjenester, ledelse og alle våre dedikerte ansatte.

ACOS vil fortsatt være ACOS. 

"Business as usual"

– Vi vil fortsette med å utvikle våre løsninger med enda større kraft, for kommuner, fylkeskommuner, private- og statlige virksomheter, sier administrerende direktør i ACOS, Bent-Inge Storheim.

Langsiktig perspektiv

– Visma er en partner med et svært langsiktig perspektiv i offentlig sektor, og deres solide kompetanse vil være svært nyttig for å nå våre ambisjoner. Et samarbeid med en så tung aktør gjør at vi kan fortsette vår innovative utvikling i markedet, samtidig som det tilfører oss viktig kompetanse for ytterligere vekst. Et konkret eksempel på dette er at ACOS vil inngå i Visma sitt sikkerhetsprogram som gir løpende sikkerhetssjekk av programkode, omfattende penetrasjonstester, etterretning på aktivitet mot våre systemer, tilgang til spisskompetanse og metodikk for sikkerhetsanalyser, forteller Storheim.

Imponert over ACOS

Visma på sin side har latt seg imponere over hva ACOS har fått til i løpet av sine 26 år.

 

– Vi er imponert over posisjonen ACOS har bygget over tid, hele veien basert på et førsteklasses utviklings- og fagmiljø i Norge, og produkter som utvikles i tett dialog med brukerne. Selskapets løsninger komplementerer Vismas eksisterende tilbud til offentlig sektor på en svært god måte, og vi ser frem til å vokse og utvikle oss videre sammen, sier Kasper Lyhr, direktør for Public-segmentet i Visma. 

En unik mulighet til å skape merverdi

Vi gleder oss til et nytt og spennende kapittel i ACOS sin historie, nå som en del av Visma-familien.

 

– ACOS har vært gjennom ulike vekstfaser i løpet av 26 år, og nå som vi lanserer vår helt nye produktplattform, innså vi at tiden var riktig for å få inn en strategisk partner som gir oss verdifull tilgang til en større base av ressurser og kompetanse. Dette er viktig for å sikre at vi kan fortsette å levere de beste løsninger også videre fremover, sier Storheim.

Ønsker du mer informasjon?
Kontakt Bent-Inge Storheim, administrerende direktør ​​​​​ACOS på tlf. 98 21 87 66 

Kort om Visma

Visma er et av Europas ledende programvareselskap, og leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 13 000 ansatte, 1,4 millioner brukere av produktene og en omsetning på 2,1 milliarder euro i 2022, er Visma blant de 5 største software selskaper i Europa.

Du kan lese mer på www.visma.no.