Bli med på minglekveld 24. april 🎉

Er du i Trondheim onsdag kveld? Da er Dokkhuset stedet å være! 

Der kickstarter vi ACOS Brukerseminar med en skikkelig helaften. Vi snakker mingling, pizza, og en eksklusiv intimkonsert med selveste Torstein Flakne - en trøndersk legende som har satt sitt preg på norsk rockemusikk gjennom mange år. 

En kort spasertur unna konferansehotellet …

… finner du den sjarmerende bydelen Nedre Elvehavn – også kalt “Trondheims Aker Brygge” . I likhet med Aker Brygge, har også Nedre Elvehavn gjennomgått en moderne transformasjon fra tidligere verkstedsområde til et livlig knutepunkt for service, handel, boliger, kontorer, kafeer og uteserveringer.

De rustikke bygningene i Nedre Elvehavn huser nå blant annet kjøpesenteret Solsiden, i tillegg til en rekke koselige cafeer og restauranter som er idyllisk plassert langs Nidelva. 

Og akkurat her finner du Dokkhuset! Det som opprinnelig var et pumpehus for tørrdokken til Trondhjems Mekaniske Verksted, er i dag blitt et kulturhus som oser av sjarm og atmosfære. 

Og onsdag 24. april skjer det noe helt spesielt i dette historiske bygget.

Intimkonsert med en ekte trøndersk legende

Torstein Flakne er kjent for sin karakteristiske stemme og unike evne til å skrive uforglemmelige melodier. Fra Stage Dolls til The Kids – ja, dette er en kar som har bidratt til å sette standarden for norsk rock. 

Og akkurat denne kvelden skal du få oppleve låtene slik de er skapt - nært, rått og ekte. “Love don't bother me”, “Soldier's gun", "Hard to say goodbye’”,  “Forelska i lærer'n” … lyder det kjent? 

Listen over slagere som kan krediteres Torstein er lang. Kanskje lengre enn du vet? For ja, han har faktisk en finger med i spillet på "RBK-sangen", "Spanish Steps" med Morten Harket og gitarriffet på Dum Dum Boys sin ”Splitter Pine". Når du i tillegg kan glede deg til anekdoter og gode historier fra en lang og innholdsrik karriere mellom låtene, kan du være sikker på at alt ligger til rette for en festkveld med rockens edle Gentleman. 

Bilde av Dokkhuset - Klikk for stort bilde
Bilde av Torstein Flakne med gitar - Klikk for stort bilde

Minglekvelden er med andre ord en fantastisk anledning til å bli bedre kjent med bransjekollegaer, nyte deilige retter i lekre omgivelser, og oppleve en av Norges mest talentfulle musikere live. 

Så bli med oss på denne uforglemmelige kvelden. Vi gleder oss til å se deg der!