Hvem er vi

ACOS er et gründerfirma som startet i et lite uthus i 1997. Det ble grunnlagt av Conrad Hansen og Erik Ree, som fremdeles er aktive i selskapet. Med stor tro på hva vi kunne få til i felleskap, tok de fatt på det langsiktige arbeidet med å bygge en innovativ, langsiktig og fremtidsrettet bedrift. Firmaet er i dag fortsatt eid av de ansatte. 

ACOS utvikler og implementerer programvare for offentlig og privat sektor. Vi har siden oppstarten hatt en jevn vekst, og er i dag Norges 19. største norskeide IT-selskap. Selskapet består av over 170 engasjerte ansatte.

 

Våre kunder

ACOS har satset på å bygge opp et stort utviklings- og fagmiljø i Norge. Vi har tro på at de beste løsningene utvikles i tett dialog med våre kunder. For å klare dette er nærhet til kunder og gode møteplasser viktig. ACOS har derfor gått motstrøms mot mange andre firma som outsourcer morgendagens arbeidsplasser til andre land, og satser heller på å bygge opp et stort kompetansemiljø i Norge. I ACOS jobber både utviklere, support, test, marked og fagkonsulenter tett sammen med kundene.

Over 500 virksomheter benytter en eller flere av våre løsninger, deriblant over 240 kommuner, 14 av 15 departement, en rekke tilsyn og direktorater, samt private organisasjoner.

Sitat


"Som kunde hos oss vil du du møte jordnære og faglig dyktige ansatte som kan hjelpe deg i ditt digitaliseringsarbeid. Vårt mål er å levere kvalitet gjennom engasjement." 

— Bent-Inge Storheim, daglig leder
 

Samarbeidspartnere

ACOS samarbeider med noen utvalgte og ledende leverandører som er spesialister innenfor sine fagområder. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere en større verdikjede av supplerende produkter som øker nytteverdien av våre løsninger til våre kunder.