IKT Agder med fremtidsrettede og brukerorienterte nettsider - ACOS AS
 
 

IKT Agder med fremtidsrettede og brukerorienterte nettsider

De nye nettsidene har effektivisert arbeidet internt og kommunene opplever at innbyggerne er godt fornøyd med å være mer selvbetjente. Kommunene har også tatt i bruk ACOS Interact og produserer skjemaer på tvers av kommunene.

De nye portalene er responsive nettsider produsert med ACOS InfoLink CMS, og oppfyller dagens krav til universell utforming. Målet for IKT Agder er at de nye nettsidene skal forbedre brukeropplevelsen for innbyggerne, og dermed redusere antall henvendelse til kommunene. 

ACOS har fulgt oss opp på en utrolig god måte og har vært svært imøtekommende, løsningsorienterte og hatt fokus på å finne beste løsning hele veien. Vi er så langt svært fornøyde med ACOS, og ser frem til et nært samarbeid for videreutvikling av nettsidene.
Aina Jade Hansen, prosjektleder i IKT Agder 


ACOS har også utviklet en integrasjon mot Geodata som presenterer dynamiske kart og henter dokumenter fra reguleringsplaner hos Geodata. Integrasjonen sparer kommunene for mye manuelt arbeid og er både tids- og kostnadsbesparende. 

Vi er veldig fornøyd med integrasjonen mellom ACOS CMS og Geodata. Våre reguleringsplansider henter både kart og dokumenter direkte fra kartløsningen. Før lansering dobbeltpubliserte vi alle dokumenter. Den nye løsningen har effektivisert arbeidet internt og vi opplever også at publikum er godt fornøyd.
Camilla Havik Cole, webredaktør i Arendal kommune

Over 180 norske kommuner benytter i dag ACOS CMS som sitt portal- og publiseringsverktøy. 

Klikk for stort bilde 

Ønsker du mer informasjon om ACOS CMS?

Legg igjen kontaktinformasjonen din under, så tar vi kontakt med deg:

Felt merket med * må fylles ut