Brukervennlige nettsider med sømløse integrasjoner - ACOS AS
 
 

Brukervennlige nettsider med sømløse integrasjoner

Ønskelisten var lang da Kinn kommune gikk til anskaffelse av nye nettsider. Drømmen om sømløse integrasjoner med videreutviklingsmuligheter sto høyt, sammen med målet om å kommunisere godt med innbyggerne.   

“Det var viktig for oss å velge en trygg leverandør, som vi visste at vi kunne få et godt samarbeid med over lengre tid”, forteller Henrik Ulriksen i Kinn kommune. 

En enklere jobb for webredaktøren 

«ACOS CMS har et bredt utvalg av muligheter, og nye måter å tenke på. Det er enkelt å gjenbruke informasjon, og oppdatere beskrivelser på nettsiden. Statistikkfunksjonen er også svært nyttig. Denne gir deg informasjon om besøkstall, hvilke søkeord som er benyttet og om disse gir treff. Dette gir god informasjon til videre arbeid med nettstedet», forteller Ulriksen 


 

 

"Etter endt opplæring kom Kinn kommune raskt i gang med å produsere innhold. ACOS CMS er enkelt å lære seg, når du får det inn i fingrene fungerer det utmerket. Ressurser som har kommet inn i ettertid har ingen problemer med å lære seg verktøyet". 

Henrik Ulriksen
Webansvarlig, Kinn kommune

«Jeg fant det jeg lette etter» 

En av kjernefunksjonalitetene i ACOS CMS er at brukerne kan gi tilbakemeldinger på om de finner det de leter etter. «Fant du det du lette etter?» står nederst på alle artikkelsidene, og kan besvares med Ja/Nei og en kommentar.  

Kinn kommune har arbeidet godt med å skrive tekster i klarspråk, med god veiledning fra prosjektleder i ACOS. Kommunen får jevnlig kommentarer på at brukerne finner det de leter etter på nettsidene deres, som bekrefter at prosjektet har vært vellykket.  

Dyktig prosjektleder 

I ACOS ønsker vi å utfordre kundene våre til å tenke nytt, og vektlegge brukerens behov. Kinn kommune lot seg inspirere til å evaluere oppbyggingen av nettstedet, og er takknemlig for den gode veiledningen fra prosjektleder.   

«Prosjektleder har vært en veldig god ressurs med tanke på oppbygging av struktur, innholdsproduksjon, samt fokus på klarspråkprinsipper. Det har vært motiverende å ha en støttespiller med relevant kompetanse», utdyper Ulriksen.  

Langt og solid samarbeid  

Kinn kommune trekker frem totalkonseptet til ACOS som en av de viktigste årsakene for valget av ny leverandør. ACOS sine produktområder kan benyttes separat eller knyttes sammen for å utnytte produktsynergier på tvers. «Det var viktig for oss å finne løsninger som snakker bra sammen, og vi er nå trygge på at vi får sømløse integrasjoner som gir oss totalkonseptet vi ønsker».  

Kommunen har benyttet sak- og arkivsystemet ACOS Websak i mange år, og understreker også at supportsenteret hos ACOS var en avgjørende årsak for å velge ACOS. «Hos support har vi fått veldig god hjelp og oppfølging, som gjør oss enda tryggere i valget»  

ACOS ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Kinn kommune!  

 

Ønsker du mer informasjon om ACOS CMS?

Legg igjen kontaktinformasjonen din under, så tar vi kontakt med deg:

Felt merket med * må fylles ut

Nettsider skreddersydd for innbyggerne

Tut og kjør med nye nettsider

Nettsiden fikk et bunnsolid løft!

Se flere kunder