Noen av våre kunder - ACOS AS
 
 

Over 60 nettsider i samme løsning

Når du har mye på hjertet, og informasjonen står i kø, trenger du et CMS-verktøy som sikrer god informasjonsflyt.


Hvorfor valgte Bodø kommune skydrift?

For å kunne tilby effektiv drift og ønsket sikkerhetsnivå, krever det nødvendig infrastruktur og en sikker distribusjonsmodell. Dette er viktig for å imøtekomme fremtidens behov. Vurderer du å flytte dine løsninger opp i skyen? Da kan Bodø kommune sine ord være hjelpsomme. 


Slik løser Hå kommune karanteneforvirringen

Det er ikke enkelt å holde tungen rett i munnen når karantenereglene endrer seg titt og ofte. Men, er du så heldig å bo i Hå kommune trenger du ikke bekymre deg.


Utvidet skyleveransen: - Nå har vi nye muligheter!

Søndre Land kommune visste at det var smart å flytte sak- og arkivsystemet opp i skyen. Men at anskaffelsen av WebSak også skulle lede dem til skjemaløsningen ACOS Interact, var de ikke forberedt på. Det viste seg imidlertid å bli en verdifull oppdagelse.


Nettsiden fikk et bunnsolid løft!

Nordland fylkeskommune erfarte at nettsidene ikke fungerte optimalt. Dette resulterte i mye unødvendig arbeid for webredaktørene, så da var det bare en ting å gjøre: 


Betyr standard hyllevare «likt for alle»?

Sak- og arkivsystemet WebSak leveres som standard hyllevare. Men hva innebærer egentlig det for virksomheter med særskilte behov og en struktur som skiller seg fra «virksomheter flest»? Kan innføringsprosjektet likevel kjøres som et vanlig standardløp?


Umiddelbare gevinster med ACOS Skydrift!

Skjervøy kommune har sammen med sine tre andre nabokommuner valgt å plassere sak- og arkivløsningen WebSak i den fremtidsrettede ACOS-skyen. Dette til full jubel fra brukerne. For i skyen kommer ikke bare fordelene i flokk – de kommer også umiddelbart.


Før og etter skydrift: - Alt er enklere nå som ACOS har ansvaret!

Hva er den største forskjellen mellom WebSak lokalt og WebSak i skyen? Spør du Universitets- og høgskolerådet (UHR), ligger svaret i kompetanseoverføringen fra kunde til leverandør – og tryggheten det gir.


Endelig fullelektronisk saksbehandling!

Velferdsetaten i Oslo kommune (VEL) har lenge hatt et sterkt ønske om å jobbe fullelektronisk, og med WebSak kunne de endelig tråkke over målstreken. ACOS imponerte VEL i prosjektperioden, og nå deler etaten nøkkelen til en suksessfull innføring.


Knakk koden for effektive arbeidsprosesser

«Etter å ha tatt i bruk Interact Flow har vi effektivisert prosesser internt, slik at vi kan bruke mer tid på innbyggerne. De har også stor glede av vår digitalisering, med at hverdagen deres blir enklere». Dette forteller en blid Sigrid Skjelstad fra Værnesregionen.


En enklere hverdag med helautomatisk skjema

Bor du i Kinn kommune og skal søke om å sette inn en ny pipe, rehabilitering av pipe, eller en ferdigattest når arbeidet er ferdig? Da kan du juble - for svaret på søknaden får du bare minutter etter den er sendt inn. 


Brukervennlige nettsider med sømløse integrasjoner

Ønskelisten var lang da Kinn kommune gikk til anskaffelse av nye nettsider. Drømmen om sømløse integrasjoner med videreutviklingsmuligheter sto høyt, sammen med målet om å kommunisere godt med innbyggerne.