Noen av våre kunder - ACOS AS
 
 

Endelig fullelektronisk saksbehandling!

Velferdsetaten i Oslo kommune (VEL) har lenge hatt et sterkt ønske om å jobbe fullelektronisk, og med WebSak kunne de endelig tråkke over målstreken. ACOS imponerte VEL i prosjektperioden, og nå deler etaten nøkkelen til en suksessfull innføring.


Rekordrask innføring av WebSak under koronapandemien. Er det mulig?

Klart det! I hvert fall om du er en av de hardtarbeidende nordlendingene fra Balsfjord kommune.

Tut og kjør med nye nettsider

I januar 2021 rullet Agder kollektivtrafikk ut nye nettsider, og Roald og teamet kan klappe seg på skulderen. Nye, flotte og funksjonelle nettsider kan nå nytes av reisende i Agder.


En enklere og mer effektiv hverdag med helautomatisk skjema

Bor du i Kinn kommune og skal søke om å sette inn en ny pipe, rehabilitering av pipe, eller en ferdigattest når arbeidet er ferdig? Da kan du juble - for svaret på søknaden får du bare minutter etter den er sendt inn. 

Hvis du tør å tenke nytt, kan det gi mange gevinster.

Det kan Elverum kommune bekrefte. Ved å digitalisere skjema på nettsiden har de opplevd en enorm suksess til glede for både ansatte og innbyggere.


Dobbel suksess for nabokommunene

...med felles innføring av WebSak! Både Salangen og Lavangen kommune visste at tiden var moden for en ny sak- og arkivløsning. Men hvorfor gjøre alene, det man kan gjøre sammen?

Vellykket IT-prosjekt – digitalt førstevalg til 2,7 millioner innbyggere

I samarbeid med ACOS har fylkeskommunene Agder, Innlandet, Rogaland, Viken, Troms og Finnmark lansert nærmere 170 nettsider. Målet er å redusere antall unødvendige henvendelser, gi innbyggerne et digitalt førstevalg og effektivisere ressursbruken internt.


Oslo kommune tar i bruk WebSak

Oslo kommune er vår største kommunale kunde og omfatter kommunens 50 virksomheter med til sammen over 50 000 ansatte. Oslo kommune skal bli best på å levere fremtidsrettede og brukervennlige digitale løsninger og en moderne sak- og arkivløsning bidrar til å gjøre digitaliseringsarbeidet enklere.


Molde kommune reduserte 90% av innkommende koronatelefoner

FHI anbefalte sommeren 2020 at alle som er syke med luftveissymptomer, bør teste seg, også hvis det kun var milde symptomer. Endringen skapte lange telefonkøer hos kommunene med innbyggere som ønsket å teste seg.

Politiet inngår kontrakt om nytt sak- og arkivsystem med ACOS

ACOS har inngått avtale med Politiet om innføring av dokumenthåndteringsløsningen ACOS WebSak. Totalt vil det være 12 500 brukere av systemet når det er satt i drift. 


Nettsider skreddersydd for innbyggerne

Med mål om å bli det digitale førstevalget for innbyggerne, siktet Ålesund kommune høyt for de nye nettsidene. Det var viktig for kommunen å tilrettelegge slik at brukerne får løst de oppgavene de kommer for. Alt dette ble mulig med en publiseringsløsning fra ACOS.


Brukervennlige nettsider med sømløse integrasjoner

Ønskelisten var lang da Kinn kommune gikk til anskaffelse av nye nettsider. Drømmen om sømløse integrasjoner med videreutviklingsmuligheter sto høyt, sammen med målet om å kommunisere godt med innbyggerne.