Hvem er ACOS? - ACOS AS
 
 

Hvem er ACOS?

Hvem er ACOS?

Siden oppstarten i 1997 har ACOS etablert seg til å bli en av Norges ledende IT-leverandører til offentlig og privat sektor. ACOS utvikler og implementerer samfunnsnyttige produkter som er med på å digitalisere Norge.

ACOS er et gründerfirma som startet i et lite uthus i 1997. Vi har nå vokst til nesten 170 ansatte og har planer om videre ekspansjon. I moderne lokaler både i Bergen og Oslo jobber vi med det siste innen teknologi for å digitalisere store og viktige samfunnsaktører i Norge.

Som ansatt hos oss blir du en del av Bergens største programvarehus. Du får jobbe med utviklere og fagpersoner med høy kompetanse.

Våre kunder

ACOS har satset på å bygge opp et stort utviklings- og fagmiljø i Norge. Vi har tro på at den beste programvaren utvikles i tett dialog med brukerne av løsningen. For å klare dette er nærhet til kunder og gode møteplasser viktig. ACOS har derfor gått motstrøms mot mange andre firma som outsourcer morgendagens arbeidsplasser til andre land og satser heller på å bygge opp et stort kompetansemiljø i Norge. I ACOS jobber både utviklere, support, test, marked og fagkonsulenter tett sammen med kundene.

Over 500 virksomheter benytter en eller flere av våre løsninger, deriblant over 240 kommuner, 14 av 15 departement, en rekke tilsyn og direktorater, samt private organisasjoner.

ACOS leverer samfunnsnyttige produkter

Det vil si at våre kunder er helt avhengig av våre løsninger og de tjenestene vi tilbyr for å kunne utføre sin jobb. Du vil derfor få en meningsfull jobb, som er med å støtte opp under viktige samfunnsstrukturer og funksjoner i Norge.

Vi leverer følgende løsninger:

 • Nettside og intranett 
  Vi leverer nettsider, intranett og Min Side løsninger.
 • Sak- & arkivsystem
  WebSak gir deg komplett informasjonsbehandling med fullelektronisk arkiv, saksbehandling og digital samhandling.
 • Skjema og arbeidsflyt
  ACOS Interact er en skjemabygger hvor du enkelt kan bygge og vedlikeholde skjema.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Vi er 170 engasjerte ansatte som brenner for det vi driver med.
 • Vi verdsetter våre ansatte og tar godt vare på deg. Det er kanskje derfor over 65 ansatte har jobbet her i mer enn 10 år?
 • Alle nyansatte får grundig opplæring, fordi vi vet hvordan det er å være ny i jobb.
 • Vi har en kvinneandel på over 40% og 2/3 av ledere og mellomledere er kvinner.
 • Du får være med å påvirke produktutviklingen, både på funksjonalitet og teknologi.