Teknisk konsulent

Intervju med Tom Erik Kaalaas

Jobbet i ACOS siden 2005.

Teknisk konsulent

Hvordan er ACOS som arbeidsplass?

Det beste må være alle de dyktige kollegaene jeg får jobbe sammen med hver dag. Miljøet vi har klart å ta vare på, selv om vi har vokst mye i flere år.

Arbeidsoppgavene er varierte og man får utfordret seg faglig. Man lærer utrolig mye nytt, samtidig som man har det kjekt med hyggelige mennesker hver dag. ACOS er en smidig arbeidsgiver og jeg har det veldig fleksibelt, noe som gjør det lettere å kombinere et travelt familieliv med barn, sammen med arbeidet.

 

Hva har du lært av å jobbe i ACOS?

Jeg har lært det aller meste faglige jeg kan, for å utøve mitt yrke. Jeg lærer nye ting nesten daglig. Jeg har lært viktigheten av godt teamarbeid. Hva man sammen med andre kan oppnå av vekst og resultater, både personlig og yrkesmessig. 

 

Hvordan er din hverdag i ACOS?

Jeg jobber på Teknisk senter i ACOS. Vi leverer og oppgraderer ACOS programvare hos våre kunder. Produktene jeg jobber med er hovedsakelig portal- og selvbetjeningsløsningene våre, som f.eks ACOS CMS, som våre kunder lager nettsider i. 

Hverdagen er travel, noe jeg stortrives med. Jeg har mange varierte arbeidsoppgaver, og arbeidsdagen består av en god miks av rutinearbeid og nye utfordringer. Arbeidet krever at man holder seg oppdatert på nye teknologier og endringene dette gjør i måten vi både leverer ting på, og måten våre produkter fungerer. Dette betyr at jeg lærer noe nytt nesten hver dag, og det syntes jeg er veldig kjekt.

 

Hvilke prosjekter har du vært involvert i?

Jeg har vært involvert i de aller fleste kundeprosjektene som omhandler portal- og selvbetjeningsløsningene våre. Jeg har vært innblandet i mange andre prosjekter både interne- og eksterne, uten at jeg kan peke ut noen spesielle. I en travel hverdag i nesten 14 år, så har jeg vært innom veldig mye.