Kom i gang med webstatistikk - ACOS AS
 
 

Program

Kom i gang med webstatistikk

Vet du egentlig hvordan nettsidene dine blir brukt, og har det egentlig noe å si om du vet det eller ikke? Hvis du ønsker å komme i gang med webstatistikk, men synes at terskelen er litt for høy, er dette kurset for deg.

Fredag 4. desember kl 12:30 - 13:15

Olav lærer deg hvordan du kan bruke verktøy som Google Analytics og ACOS Statistikkmodul i arbeidet med nettsidene. Du lærer hvordan kan bruke disse verktøyene på en meningsfull måte til å forbedre nettstedet over tid. Kurset blir en blanding av praktiske eksempler, enkle trinn for trinn instruksjoner og forslag til hvordan statistikk kan bli en del av det daglige arbeidet med nettsidene.

 

Meld deg på FAGuken

Olav Ahrens Røtne
Prosjektleder og UX-designer

Olav er utdannet UX-designer. Han er lidenskapelig opptatt av å bygge nettsider som er enkle å bruke, setter brukeren i sentrum og ivaretar organisasjonens mål. Han har lang erfaring med å kartlegge behov og bryte ned kompliserte problemstillinger. Olav er prosjektleder for nettside- og intranettprosjekter. Fagkonsulent for brukeropplevelse, innhold, strategi, klarspråk og Google Analytics.