Fire gode grunner til å bruke eSignering - ACOS AS
 
 

Program

Fire gode grunner til å bruke eSignering

Å sende dokumenter til signering trenger ikke være tidskrevende og kostbart. Gjør det digitalt. Direkte fra WebSak kan du få dokumenter signert på minutter i stedet for dager!

Fredag 04. desember kl: 13:30 - 14:15

Helene viser deg hvordan du enkelt kan:

  • Sende dokumenter til signering direkte fra WebSak.
  • Sende dokumenter til en eller flere personer.
  • Endre på standardinnstillinger før du sender ut det enkelte signeringsoppdraget.
  • Automatisk importere signerte dokumenter tilbake i WebSak.

Fire gode grunner til å bruke eSignering

  1. Enkelt og sikkert – Signere med elektronisk ID er enkelt og en elektronisk signatur er juridisk bindende. Det signerte dokumentet kan ikke endres uten at signaturen brytes.
  2. Spar tid og penger – Løsningen sparer deg for kostnadene med utsending av fysiske dokumenter, og du sparer tid fordi det signerte dokumentet sendes digitalt tilbake og automatisk registreres i systemet.
  3. Mange bruksområder – Tilby brukeren signering av arbeidskontrakt, protokoll, innsendte skjema og andre viktige dokumenter.
  4. Tilpasset alle plattformer – Kan enkelt brukes fra både PC, nettbrett og mobil.
     

 

Meld deg på FAGuken

Helene Westgaard Kvalsund

Helene har jobbet i ACOS i to år, og hun brenner for å forenkle og effektivisere prosesser. Dette engasjementet tar hun med seg inn i jobben som fagansvarlig for eSignering. Hun konfigurerer, tester og har opplæring i eSignering, og diskuterer forbedringer med utvikler og produktansvarlig. I ryggsekken har Helene en mastergrad i innovasjonsteknologi og ledelse.