Bli inspirert av hverandre - vi viser prakteksempler på god bruk av moduler i ACOS CMS - ACOS AS
 
 

Program

Bli inspirert av hverandre - vi viser prakteksempler på god bruk av moduler i ACOS CMS

ACOS CMS er den mest brukte publiseringsløsningen for norske kommuner og fylkeskommuner. Det betyr at veldig mange har brukt funksjonene til å presentere en tjeneste på en særdeles god måte. Vi har plukket ut noen prakteksempler på god bruk av verktøyet som kan inspirere deg. 

Torsdag 3. Desember kl: 10:30 - 11:15

Bookingmodulen er brukt til enkel bestilling av både idrettshaller, tid med saksbehandler og selskapslokaler. Hva annet kan den brukes til? Veiviseren kan lage interaktive artikler, der du ved enkle klikk kan finne informasjonen som gjelder akkurat i din situasjon. Filterfunksjonen kan hjelpe å finne riktig tilskuddsordning, riktig badeplass, riktig tursti og riktig barnehage. Dokumentleseren kan gjøre tunge blekker interaktive og lette å navigere i. Det er så mange muligheter - og vi vil løfte frem kreativ og god bruk av disse funksjonene slik at idéene kan deles eller stjeles. 

 

Meld deg på FAGuken

Birte Kvist
Leveranseansvarlig

Birte er leveranseansvarlig og vet derfor litt om de fleste av nettsidene som leveres av ACOS. I sine 7 år i ACOS har hun vært prosjektleder, kursholder og innholdsrådgiver og jobbet med programmene ACOS CMS, Innsyn og Interact. Med studier i brukervennlighet og interaksjonsdesign står brukeren alltid i sentrum.