ACOS Fagdager

FAGdag for ACOS Interact (SkjemaDesigner)

På FAGdagene treffer du våre dyktige konsulenter som gir deg ny kunnskap og svarer på dine spørsmål. Du treffer også andre brukere av systemene, og kan knytte kontakter og utveksle erfaringer. På denne måten kan du få et voksende nettverk du kan benytte som en ekstra ressurs i arbeidshverdagen.

Meld deg på

Program

FAGdag ACOS Interact 2018 Program
Tid Program Detaljer
10:00-10:50 Beste praksis Bruker du elementene i SkjemaDesigner på rett måte? Vi går gjennom typiske fallgruver og viser enkle grep som har betydning for kvaliteten på skjema.
11:00-11:45 Tips og triks SkjemaDesigner har mange funksjoner som mange ikke vet om. Vi tipser deg om noen av de mest nyttige.
11:45-12:30 Lunsj
12:30-13:30 Datakilder Datakilder er et kraftig verktøy for å knytte ulike data sammen til bruk i skjema og avlevering av skjema. Vi viser eksempler på hvordan man enkelt henter opplysninger fra ulike kolonner i en stor datakilde/tabell.
13:45-14:15 Script Scripting gir muligheter i skjema som mange kan benytte seg mer av. Vi går gjennom noen enkle eksempler på script.
14:15-14:45 Digitalisering i praksis Lær om hva digitalisering handler om, og hvordan man skal gå fram for lage gode tjenester.
15:00-16:00 GDPR Den nye personvernloven kan virke forvirrende. Vi orienterer dere om de viktigste tingene man må vurdere når man skal innhente opplysninger gjennom skjemaløsningen.

 

Finn en FAGdag som passer for deg

FAGdag for ACOS Interact
By Dato Sted Påmelding
Trondheim (Værnes) 7. november Radisson Blu Hotel Airport Meld deg på i Trondheim
Oslo (Gardermoen) 14. november Comfort Hotel Runway Meld deg på i Oslo
Stavanger 22. november Clarion Hotel Air, Sola Meld deg på i Stavanger

 

Ofte stilte spørsmål om ACOS FAGdag

FAGdag ACOS CMS og Interact

Fant du det du lette etter?

Pris

Prisen for FAGdagen er kr. 2.990,- eks. mva. Deltagerne må selv sørge for reise og overnatting.

Kontakt

Anette Wiborg
Arrangementsansvarlig
E-post
Telefon 56 32 20 00