Lansering av Markedsrådet og Forbrukertvistutvalget

Forbrukertvistutvalget og Markedsrådet inngikk i april 2015 kontrakt med ACOS om innføring av nye nettsider med ACOS InfoLink.

Organisasjonene bruker fra før ACOS WebSak som sitt arkivsystem og ACOS Innsyn for publisering av postlister og offentlige dokumenter for publikum og media. ACOS har en sømløs integrasjon mellom ACOS WebSak, ACOS Innsyn og ACOS InfoLink CMS som standard funksjonalitet. ACOS har også utviklet fritekstsøk i vedtak i samarbeid med Forbrukertvistutvalget.

Se de nye nettsidene: www.forbrukertvistutvalget.no   www.markedsradet.no

Klikk for stort bilde

Prosjektet startet opp i mai 2015 og organisasjonene lanserte nye nettsider 20. august 2015. ACOS har levert både design- og informasjonsarkitektur, samt implementering av teknisk løsning. Fremdriften ble overholdt og prosjektet ble gjennomført innenfor kostnadsrammen.

Vi er fornøyd med hele prosessen, helt fra avtaleinngåelse til sluttproduktet. Designskissene som vi fikk presentert var både brukervennlige og hadde et profesjonelt utrykk. Selve publiseringsverktøyet er enkelt i bruk og vi kom raskt i gang med produksjon av innhold. Prosjektleder og designer, Kristiane Hetlevik, var en positiv og dyktig person å samarbeide med. Vi er godt fornøyd med de nye nettsidene våre

- Åse Ulvin

 

Klikk for stort bildeSamarbeidet med Forbrukertvistutvalget og Markedssekretariatet i dette prosjektet har fungert svært godt. Prosjektgruppen har vært tydelig på at målet med de nye nettsidene var at de skulle forenkle og forbedre kommunikasjonen med sine brukere. Vi har derfor hatt en tett og god kommunikasjon igjennom de ulike fasene i prosjektet for å lykkes med dette målet, fra forbedring av innhold, forbedret funksjonalitet og utforming av et mer brukervennlig design

- Kristiane Hetlevik, Prosjektleder og designer i ACOS