Bergen Air flyr høyt med ny CMS-løsning

Bergen Air Transport er Norges minste flyselskap, men selv om det er minst har selskapet lange tradisjoner og store ambisjoner. Nylig relanserte Bergen Air Transport sin nye nettside samtidig som de åpnet ny direkterute til Shetland.

Klikk for stort bilde

Nye moderne og responsive nettsider - www.bergenair.no

Vi har brukt ACOS InfoLink CMS som vår publiseringsløsning siden 2005. Når vi nå lanserte ny rute til Shetland ønsket vi å gjøre et digitalt løft på nettsidene. Vi fikk derfor ACOS sine grafiske designere til å lage et nytt og forenklet design, vi søkemotoroptimaliserte nettsiden og omstrukturerte informasjonen.

- Geir Hellsten, daglig leder

 

Viktigheten av synlighet og enkelhet  

 

ACOS har sammen med Bergen Air Transport jobbet med å vektlegge enkelhet for brukerne, sortert og prioritert informasjonen på nettsidene etter relevans. Vi har utformet et helt nytt grafisk design, søkemotor optimalisert sidene for å sikre gode treff på google og implementert statistikk for å kunne måle og følge bruken på nettsidene. 

For oss i flybransjen er det viktig å henge med i utviklingen. Vi ønsket å tilby både informasjon om hvordan vi kan løse ulike transportbehov og samtidig gjøre det enkelt for våre passasjerer som skal booke en av våre ruter, enten det er Bergen-Notodden eller Bergen-Shetland, sier Hellsten. 

Mobiltilpasset og tilgjengelig

 

De nye nettsidene er utformet i responsivt design. Det betyr at de tilpasser seg den enheten kundene ser nettsidene i. Bruker du mobiltelefon tilpasses nettsiden denne skjermflaten, bruker du nettbrett optimaliseres visningen for denne skjermstørrelsen osv. 

Vi har mange kunder som er på farten og det at vi nå har nye nettsider som er like brukervennlige om de sitter foran PC som om de bruker mobilen har vært viktig for oss. Det er også vært viktig at vi fortsatt kan bruke den funksjonelle og kraftige publiseringsløsningen som ACOS InfoLink CMS er, til å raskt selv kunne oppdatere informasjon og gi informasjon til våre passasjerer raskt og enkelt - Geir Hellsten.

Les mer om Bergen Air