Selvbetjente brukere og ansatte

Få en mer effektiv hverdag, spar kostnader og få tettere dialog med brukerne med ACOS Interact.

På samme måte som nettbanken digitaliserte banktjenester og kundene ble selvbetjente, kan ACOS Interact hjelpe organisasjonen din med å digitalisere tjenester og la brukerne betjene seg selv.

Gevinster ved å digitalisere tjenestene dine: 

  1. Færre henvendelser på telefon og e-post
  2. Enklere og raskere saksbehandling med direkte avlevering til fagsystem
  3. Bedre samhandling med brukere/kunder
  4. Mer fornøyde og lojale brukere som får løst oppgavene sine på en enkel måte
  5. Færre rutineoppgaver som løses av enkel logikk og script i skjemaet

Digitale tjenester med ACOS Interact

ACOS Interact er et samhandlingsverktøy hvor du enkelt kan lage og vedlikeholde digitale skjema, og publisere disse direkte på nettsiden til organisasjonen. 

Du trenger ingen forkunnskaper for å ta bruk løsningen. Den er intuitiv og brukervennlig, samtidig som den er rik av funksjonalitet.

Muligheter i ACOS Interact:

 

Referanser

Over 150 kommuner, statlige organisasjoner og bedrifter bruker i dag ACOS Interact. Her kan du lese hvilke erfaringer noen av kundene har med verktøyet.

Dette sier kundene om ACOS Interact

Jeg ser at dette er en nødvendig løsning for å få effektivisert hverdagene rundt om i kommunene. Skal kommunene henge med i en digital fremtid, må slike løsninger til.

Linda Nøstdahl, Ålesund kommune

 

 

Slik gjør du tjenesten digital

Lag skjema

Dra og slipp skjemaelementer for å bygge opp skjemaet slik du ønsker. Tilpass feltene etter spørsmålstype, sporvalg og funksjon det enkelte skjema skal ha.

Koble skjema mot fagsystem

Koble feltene i skjema mot felter i fagsystemene. Marker feltet i skjemaet du ønsker å registrere mot felt i fagsystemet. Enklere blir det ikke.

Publiser skjema

Velg om det skal være krav til innlogging for eksempel via ID-porten. Publiser skjemaet på nettsiden. Det er enkelt å forstå hvilke felter som er obligatorisk å fylle ut, og krav til format på feltene som for eksempel fødselsnummer eller telefonnummer.

Import til fagsystem

Skjemaet sendes inn og vil automatisk havne på rett plass i fagsystemet det er koblet mot. Du sparer tid og slipper unødvendig arbeid med registrering i etterkant.

Betaling

Spar tid ved å redusere faktureringer og betalingsvarslinger, ved å ta betalt med en gang. ACOS tilbyr betalingsløsning fra NetAxept i ACOS Interact

Elektronisk signering

Få elektronisk signering direkte i ACOS Interact. Den kan brukes på alle skjema som krever signatur, og tjenesten blir heldigital.

Har du spørsmål? Jørgen kontakter deg

Portal - Interact - Kontakt Jørgen

Felt merket med * må fylles ut