Minglekveld

Minglekveld

Mandag kveld inviterer vi til mingling, god mat og konsert i ærverdige Palmehaven på Britannia hotel. Du får en unik opplevelse når Eva Weel Skram holder en intimkonsert i de historiske lokalene.

Intimkonsert med en av landets mest folkekjære artister

Eva Weel Skram er en av Norges kjæreste artister. Hun ble et kjent ansikt gjennom Idol i 2005, før hun sammen med ektemannen utgjorde duoen «Eva & The Heartmaker». Etter fire studioalbum og en rekke konserter ble Eva Weel Skram soloartist.

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltakelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høsten 2018 slapp hun sitt første soloalbum «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse

Klikk for stort bilde

Singlene fra det nye albumet har blitt gitt ut som perler på en snor. Konsertpublikum over hele landet har fått servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg», i tillegg til vakre tolkninger av store artister som Ole Paus og Henning Kvitnes.

«Selmas Sang» var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og har skapt julestemning i norske hjem hvert år siden lansering. Eva har opptrådt på flere talkshow som Senkveld på tv2, og fremføringen av den vakre singelen «Berre la meg vær» på NRKs Lindmo var gripende og personlig.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i et vakkert og harmoniske lydbilde. Eva er kjent for å treffe publikum rett i hjertet, og som alltid har hun med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

Klikk for stort bilde 

Middag i ærverdige omgivelser

Britannia Hotel åpnet først sine dører for glamorøse gjester i 1870, og gjennom historien har flere av verdens kongelige og kjendiser som Fridtjof Nansen, Jay-Z og Beyoncé overnattet her. 

Britannia var i 1890-årene i særklasse byens flotteste hotell, og i 1918 sto den eksotiske Palmehaven ferdig, som har vært et av kjennemerkene til Britannia. Den er bygget med en hvelving som en stjernehimmel, og inneholder en maurisk have.

Hotellet ble stengt ned i juli 2016, og åpnet opp igjen i 2019 etter nesten 3 års totalrenovering.

Billetten inkluderer

  • middag og dessert
  • 2 glass drikke
  • intimkonsert med Eva Weel Skram

Pris: Kr. 990,- eks. mva