Eksterne foredragsholdere

Andreas Wik
Kundestøtteansvarlig, PixEdit

Andreas jobber til daglig med brukerstøtte og bistår kunden med konfigurasjon og installasjon av PixEdit programvare.

Anne Therese Wengshoel
Prosjektkoordinator, Arbeids og velferdsdirektoratet

Anne Therese er produkteier for Websak i NAV, over snittet opptatt av informasjonsforvaltning, og har jobbet i mange år i NAV med dokumenthåndtering og arkiv i en rekke ulike prosjekter.

Hun har jobbet i prosjektet som har implementert Websak i hele NAV til flere tusen saksbehandlere, og ser frem til å digitalisere videre med Websak som grunnmur.

Erlend Vestre
Tilskuddskoordinator, Oslo Origo

Erlend Vestre er prosjektleder for innføring av felles tilskuddsløsning i Oslo kommune. Han har jobbet med digitalisering av kommunens tjenester de siste 6 årene.

Ingeborg Dirdal
Digitaliseringsrådgiver, Rogaland fylkeskommune

Ingeborg Dirdal er digitaliseringsrådgiver i Rogaland fylkeskommune, og har sammen med Øyvind Nesvåg vært prosjektleder i nettprosjektet for fylket. Hun har lang erfaring fra nettutvikling og kommunikasjonsarbeid i både privat og offentlig sektor. Hennes erfaring er at litt galskap og humor hjelper mye når det stormer mest.

Karoline Lext
Digitaliseringsrådgiver, Sola kommune

Karoline Lext jobber som digitaliseringsrådgiver i Sola kommune, og har dratt med seg sine tidligere erfaringer fra nettutvikling og kommunikasjon inn i denne jobben. Hun brenner for gode selvbetjeningsløsninger, effektive arbeidsprosesser og å gjøre digitale verktøy enklere å bruke for alle.

Mari Bjørnstad Grønlie
Kommunikasjonsrådgiver, Gjøvik kommune

Mari Bjørnstad Grønlie er kommunikasjonsrådgiver i Gjøvik kommune, og har sammen med Alexander Rostad hatt ansvaret for ny nettside for kommunen. Mari har en utdannelse innen kommunikasjon, interaksjonsdesign og ledelse.    

Odd Arne Bakke-Ludviksen
GIS-koordinator Geodata, Larvik kommune

Odd Arne Bakke-Ludviksen jobber på virksomhet Geodata i Larvik kommune som GIS-Koordinator. I tillegg til forvaltning av kommunens kartsystemer, har han også hatt ansvar for innføring av WebSak Fokus med Eiendom, og han er prosjektleder for ulike prosjekter rundt teknologiutvikling og digitalisering av tjenester på plan, byggesak og geodata i kommunen.

Roar Thon
Fagdirektør sikkerhetskultur, Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)

Roar Thon har vært ansatt i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) siden 2003. Roar har tjenestebakgrunn fra Forsvaret og politiet, og arbeider i dag med hvordan mennesket bruker teknologi og hvordan dette påvirker sikkerhetstilstanden i samfunnet, i virksomheter og for enkeltmennesket.  

Med over 1300 foredrag om sikkerhet i NSMs tjeneste er han sannsynligvis en av landets mest etterspurte foredragsholdere. De siste årene har Roar arbeidet med hvordan kommunisere sikkerhetsbudskap til politikere, ledere og til vanlige ansatte.  

Han ble i 2013 tildelt ITAKT* prisen for sitt hans mangeårige innsats for å skape forståelse for sikkerhetsarbeidet. Han ble i 2018 tildelt OSPA* prisen for årets fremragende sikkerhetsrådgiver. Roar er en av programlederne i NSMs ukentlige podkast og blogger også jevnlig om sikkerhet og personvern på NSMs sikkerhetsblogg.  

*Internett og telekombransjens Anti-Kriminalitetstiltak
** Oustanding Security Performance Award

Robert Andresen
Fosen IKT

Robert Andresen startet på helpdesk hos Fosen IKT i 2010, hvor han ble lei av å bytte passord på brukere. Han utviklet derfor en selvbetjeningsløsning, slik at ledere kunne gjøre dette selv. Siden den gang har dagene stort sett bestått av utvikling - alt fra fullverdige tjenester til mindre integrasjoner.

Susanne Fagervik Bertheussen
Digitaliseringsrådgiver, Sola kommune

Susanne Fagervik Bertheussen jobber som digitaliseringsrådgiver i Sola kommune. Hun har tidligere erfaring med kommunikasjonsarbeid og er opptatt av klart språk og tydelig kommunikasjon. Hun brenner for å gjøre digitale verktøy forståelige og brukervennlige, og har lært at det ofte lønner seg å skyndte seg sakte i digitaliseringsarbeidet.

Tom Andre Bredesen
Digitaliseringsrådgiver, Fosen IKT

De to siste årene har Tom Andre jobbet som digitaliseringsrådgiver for kommunene på Fosen. Før det jobbet han 5 år som forretningsutvikler i SpareBank 1 SMN. Tom Andre har utdanning innen økonomi, men har med tiden havnet mer inn mot IT, effektivisering og utvikling.Han var blant annet med på å implementere RPA i SpareBank 1 og har jobbet med mange ulike digitaliseringsprosjekter de siste årene.

Tore Børsting
Fosen IKT

Ferdig utdannet sivilingeniør innen digital signalbehandling fra NTNU i 1999. Har blant annet jobbet 10 år med utvikling/visualisering av data fra mobilnettet for Netcom, senere Telia. Mye database og integrasjoner mellom forskjellige systemer. Startet i Fosen IKT i 2014 da "kjærleiken" nødvendiggjorde flytting til vakre Fosen. Har etterhvert blitt en del av teamet for digitalisering og utvikling. Dagene består av ca 50% drift og 50% utvikling/prosjektarbeid.

Øyvind Nesvåg
Nettredaktør, Rogaland fylkeskommune

Øyvind Nesvåg er nettredaktør i Rogaland fylkeskommune og er utdannet medieingeniør. Han har flere års erfaring med prosjektledelse, markedsføring og kommunikasjonsarbeid. Hans erfaring er at kreativ tenking og visualisering er viktige elementer i prosjektarbeid. I dette prosjektet har det vært mye motivasjon i å bygge ned siloer og samarbeide på tvers.

Solfrid Flateby
Motivator

Solfrid Flateby formidler med energi, kunnskap og humor, og har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hun har vært HR- og kommunikasjons­direktør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitan­gruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjons­faget, har jobbet i både offentlig og privat sektor. Hun er kjent for glødende engasjement, en anner­ledes karrierevei og for sitt sterke samfunns­engasjement. Hun har bygget opp leder­skoler, verdi­programmer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år

Alexander Rostad
Webredaktør, Gjøvik kommune

Alexander Rostad startet som webredaktør i Gjøvik kommune i april 2019, med bakgrunn fra innholdsproduksjon innen video og foto. Med fokus på innbyggeren og klart språk hadde han høsten 2019 ansvar for å lage ny nettside for kommunen sammen med kollega Mari Bjørnstad Grønlie