Webinar - Bookingsystem - ACOS AS
 
 

Webinar - ACOS Booking

Webinar - Bookingsystem

Med en digital bookingløsning kan du gjøre tjenestetilbudet ditt mer tilgjengelig for målgruppen, samtidig som brukerne dine blir mer selvbetjente. 

Når: 10. juni 2021 kl. 14:00 - 14:45

Hvor: Over video

Hva: Les mer om ACOS Booking

Klikk for stort bilde 

Geir Hansen
Produktsjef ACOS CMS

 

Hva er ACOS Booking?

ACOS Booking er et bookingsystem som gjør det mulig å tilgjengeliggjøre ulike type ressurser på nett. Løsningen er integrert mot Outlook Exchange som speiler kalendere fra Outlook, ut mot publikum.

I webinaret viser vi deg hvordan du enkelt kan gjøre tjenestene dine mer tilgjengelig for målgruppen din og oppnå selvbetjente brukere.

Molde kommune deler sine erfaringer

På kommunens nettside kan du booke en torgplass. Hvilke effekter har det for kommunen? Ina Rausand Olsen fra Molde kommune blir med på webinaret og deler sine erfaringer med deg. Hun gir også tips til andre fremtidige bruksområder for Booking. 

Stor suksess med bookingsystem

Sola kommune er en av flere kommuner som har tatt i bruk ACOS Booking. På nettsidene til kommunen kan du blant annet booke tid med helsesykepleier, byggesaksbehandler, saksbehandler for kulturtilskudd og over 50 andre saksbehandlere. Til og med kommunedirektøren kan bookes til et møte. 

Vi viser deg hvordan Sola kommune bruker løsningen for å bli en mer tilgjengelig kommune. og hvilke gevinster de har oppnådd.

Dette kan du oppnå med en bookingløsning på nettsiden

  • Brukerne blir selvbetjente og kan booke tid når som helst
  • Organisasjonen får færre henvendelser på telefon og e-post​
  • Ansatte frigjør administrasjonstid som kan brukes til andre oppgaver ​
  • Terskelen for å ta kontakt går ned. Barn og unge tar for eksempel lettere kontakt med helsesykepleier ​når det kan gjøres på nett.

Håper vi ser deg på webinar. Vel møtt!

Meld deg på webinaret