God samhandling med oppgaveflyt i WebSak+ - ACOS AS
 
 

God flyt med oppgaveflyt i WebSak+

God samhandling med oppgaveflyt i WebSak+

Er innboksen din ofte kjennetegnet av slike e-posttitler: «re.re.sv.sv.ang. saken»? Ønsker du å ha bedre kontroll over intern kommunikasjon? På dette kurset får du konkrete eksempler på samhandling ved bruk av oppgavefunksjonalitet.

Oppgavefunksjonaliteten i WebSak sørger for at du kan kommunisere på en systematisk og trygg måte. Dette gjør at du unngår unødig ressursbruk til e-postkorrespondanse.

Ole Ronny presenterer ulike eksempler på hvordan du kan bruke oppgavefunksjonaliteten til å kommunisere på en god og effektiv måte, både som saksbehandler, leder og arkivar.

Du kan selvfølgelig spørre om det du lurer på underveis i presentasjonen, så noter deg gjerne noen spørsmål i forkant av kurset.

Bli med på kurs

Velg den datoen som passer best for deg og meld deg på.
Kurset varer fra klokken 09:00-10:00.

Det er for tiden ingen planlagte kursdatoer.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for saksbehandlere, ledere og arkivarer som ønsker å ha bedre kontroll over den interne kommunikasjonen.  Deltakeren bør ha grunnleggende kjennskap til WebSak Fokus eller WebSak+.

Hva koster kurset?

Pris pr. deltager er kr. 750,- (eks mva).
Dersom flere i samme organisasjon ønsker å delta på kurs, må hver enkelt melde seg på

Nettkurs - trygt og praktisk

Dette er et digitalt kurs, og du kan delta fra der du er. Du får tilsendt informasjon om hvordan du kobler deg opp i forkant av kurset.